23948sdkhjf

Speira kjøper opp og integrerer Real Alloy Europe i sin virksomhet

Speira har signert en avtale om å kjøpe den europeiske resirkuleringsvirksomheten («Real Alloy Europe») til Real Alloy. Gjennomføringen av transaksjonen avventer endelige avtalebetingelser og myndighetsgodkjenning.
  • Speiras kunder får fordelen av aluminiumsprodukter av høy kvalitet med lavt karbonfotavtrykk.
  • Som en del av Speira vil Real Alloy Europe fortsette å levere tredjeparts resirkuleringstjenester til den europeiske aluminiumsindustrien.

Real Alloy Europe er en ledende europeisk leverandør av resirkulert aluminium og magnesium, med syv anlegg og omtrent 600 ansatte i Tyskland, Norge, Frankrike og Storbritannia. Oppkjøpet vil styrke Speiras evner til å benytte resirkulert metall i sin produksjon og levere valset aluminium med høy kvalitet og lavt karbonfotavtrykk til sine kunder.

BÆREKRAFT: - Bærekraft står sentralt når vi kjøper Real Alloy Europe, sier adm. dir. Einar Glomnes i Speira. FOTO: SPEIRA

- Dette oppkjøpet akselererer strategien vår som er å lukke kretsløpet fra skrap til ferdig produkt og tilbake igjen. Vi ser frem til å videreutvikle Speiras og Real Alloy Europes kombinerte kapabiliteter for å møte etterspørselen etter bærekraftige og sirkulære løsninger, sier administrerende direktør Einar Glomnes i Speira.

Etter oppkjøpet vil Speira fortsatt ha fokus på å levere tredjeparts resirkuleringstjenester til eksisterende og nye kunder av Real Alloy Europe. Vi vil betjene hele aluminiumsindustrien, og jobbe tett sammen med kunder i hele verdikjeden, sier Glomnes.

Kilde: Speira

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125