23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i PG Flow Solutions

Væskehåndterings- og pumpespesialisten PG Flow Solutions har ansatt Roy Rødningen som ny administrerende direktør. Han overtar etter Steve Paulsen.

Roy Rødningen har mer enn 30 års ledererfaring fra ingeniør-, produksjons- og fabrikasjonsvirksomheter samt andre industriaktiviteter.

Rødningen kommer fra en stilling som administrerende direktør i stålkonstruksjonsleverandøren PCS Stokke Stål. Før dette hadde han administrerende direktør-roller i det marine ingeniørselskapet Brevik Engineering og Fenner Mandals, som er en produsent av flatslanger med eksport til hele verden.

Boreteknologi

Han har også jobbet et tiår i boreteknologiselskapet Aker MH / MH Wirth (nå HMH) da det var del av oljeservicekonsernet Aker Solutions. Rødningen har også hatt lederroller i NOV og Hydralift.

– Roy har bred industrierfaring og solid kompetanse fra å lede og utvikle selskaper hvor ingeniørarbeid, produksjon og fabrikasjonsarbeid står sentralt i virksomheten. Dette er PG Flow Solutions i et nøtteskall. Vi er svært glade for at Roy har gått inn i rollen som administrerende direktør, sier Stig Olav Bjørkedal, styreleder i PG Flow Solutions.

Roy Rødningen tiltrådte sin nye stilling 1. februar 2022.

Har hatt en nøkkelrolle

Rødningen etterfølger tidligere administrerende direktør Steve Paulsen, som i fjor informerte styret i PG Flow Solutions at han ønsket å se på nye muligheter utenfor selskapet etter årsslutt 2021. Han ledet PG Flow Solutions i 6,5 år, først som driftsdirektør og deretter som administrerende direktør fra 2018.

– Steve hadde en nøkkelrolle i PG Flow Solutions vellykkede omstilling fra å i hovedsak være en leverandør til maritim sektor og offshorenæringen, til å også bli en pålitelig leverandør av innovative pumpe- og væskehåndteringsløsninger til akvakulturnæringen og landbaserte industrier som vann og avløpsnæringen. Vi er svært takknemlige for hans utmerkede bidrag over mange år, sier Stig Olav Bjørkedal.

 

Kilde: PG Flow Solutions

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14