23948sdkhjf

Kyllingstad inn som eneeier i Haaland Tynnplate – igjen

Konsernsjef Ståle Kyllingstad i IKM-Gruppen er tilbake som eneeier i Haaland Tynnplate. Det var han også i 2019.

Det året kom også Gabriel Pollestad og Bjrøn Rygg inn på eiersiden med en tredel hver i Haaland Tynnplate og Profilecutting på Jæren.

Nå er Rygg og Pollestad ute av bildet, og Ståle Kyllingstad er tilbake som eneeier, slik han var fram til 2019.

Det er Jærbladet som skriver om endringene i Haaland Tynnplate og Profilecutting.

- Aktiv eier

- Jeg er en aktiv eier, selskapet går bra og jeg har en idé om hvor vi skal videre. Dermed passet det bra å overta 100 prosent, sier Kyllingstad til Jærbladet.

Driftssjef og assisterende daglig leder i Haaland Tynnplate, Gabriel Høyland, sier at endringen skjer uten dramatikk, og at man nå er tilbake der hvor man var i 2019.

Han kan for øvrig fortelle til lokalavisa på Jæren at Haaland Tynnplate går svært bra om dagen, og at man allerede ved inngangen til 2022, hadde 50 prosent av forventet omsetning inne, og at selskapet aldri har opplevd slike ordrereserver.

Solid økning i 2021

Høyland har derfor stor på gode tider inneværende år, og kan opplyse om at omsetningen i fjor ble rekordhøyde med 186 millioner kroner. Det var en økning på 42 millioner fra 2020. Det er økning i antall kunder, omsetning og antall ansatte og inntjening, og i fjor ble fire det foreatt fire nye ansettelser.

Profilecutting, som holder til i samme lokaler som Haaland Tynnplate, blir omfattet av eierendringene. Det vil ifølge Jærbladet fortsatt være Gabriel Pollestad og Ola Rosland som eier 100 prosent her. Kyllingstad og Haaland Tynnplate vil derfor ikke ha noe eierskap i Profilecutting.

 

 

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125