23948sdkhjf

Optime Subsea-sjefen gliser av høye oljepriser

For ikke mange dagene siden ble den høyeste prisen på Norsjø-olje registrert. Det er gode nyheter for Notodden-bedriften Optime Subsea.

Som følge av de gode nyhetene om oljeprisene tror direktøren for selskapet på Notodden at 2022 vil ende med økt omsetning og nye arbeidsplasser.

Planene for en økning i antall arbeidsplasser er allerede godt i gang, særlig ved bedriftens avdeling i Houston i USA. Her skal det ifølge avisa Telen satses betydelig.

For få dager siden nådde prisen på Norsjø-olje den høyeste prisen på sju år med 87 dollar fatet.

Gode nyheter

- 87 dollar fatet med prognoser på over 100 dollar er selvsagt gode nyheter for Optime Subsea. Vi har de siste årene hatt en fin organisk vekst på Notodden med suksessfulle operasjoner i Nordsjøen sier direktør Jan-Fredrik Carlsen til avisa.

Han legger til at Optime Subsea i 2022 satser større internasjonalt og har fokus på kontoret i Houston i første omgang. Dette er et eget selskap for servicevirksomhet i Mexico-gulfen.

Notodden-selskapet leverer systemer til operatørselskapene som henter olje i reservoarer på store havdyp. Nå har man startet intervjuene med å få ansatt flere ved Houston-kontoret, som fram til nå har hatt fokus på markedsføring, salg og forretningsutvikling.

TEKNOLOGIPARK: Optime Subsea holder til i Telemark Teknologipark på Notodden. FOTO: GOOGLEMAPS

Trenger flere også på Notodden

Også i Nordsjøen ser Carlsen for seg en solid vekst i inneværende og neste år. Optime Subsea har blant annet et nært samarbeid med Aker BP, noe som kommer til å fortsette.

Også ved hovedkontoret på Notodden skal det ansettes flere folk. Pr nå har selskapet 12 ledige stillinger, og direktøren antar man kan kommer til å ansette flere utover våren for å få dekket opp stillingene. Til sammen er det om lag 70 ansatte på Notodden.

Optime Subsea holder i dag til i Telemark Teknologipark, men har behov for større plass. Man har derfor startet jobben med å finne egnede lokaler – enten det er i teknologiparken eller et annet sted på Notodden.

 

 

Kilde: Telen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125