23948sdkhjf

Celsa-ledelsen ga alle ansatte en bonus på 10.000 kroner

Årsak: 2021 ble et godt år til tross for pandemi. De ansatte får bonusen for å ha stått på i en tøff tid.

Etterspørselen etter armeringsjern i hele Norde skjøt i været etter at samfunnet igjen åpnet mer opp.

Det har Celsa Armeringsstål AS og Celsa Steel Services AS i Mo i Rana fått merke.

Selv om regnskapet for 2021 ikke er ferdig ennå, kan ledelsen si seg fornøyd med fjoråret, og det skyldes i all hovedsak de ansattes velvilje til å stå på i tøffe perioder og ved høytider. Nå belønnes de ansatte med en bonus på 10.000 kroner – men ledelsen får ikke dette.

Konsernet fornøyd

– Fra sentralt hold i Celsa-konsernet er man veldig tilfreds med utviklingen i Mo i Rana. Hele industrifellesskapet her er fremtidsrettet og ligger langt fremme i den grønne omstillingen på bærekraft og sirkulær økonomi. Resten av konsernet, og resten av industrien, vil nyte godt av at Celsa Armeringsstål går i front på disse områdene. Som et familieeid selskap kjenner vi sterke forpliktelser til lokalsamfunnene vi er en del av, sier personal- og HMS-sjef Terje Ditlefsen, til Rana Blad.

Celsa Nordic

HJØRNESTEINSBEDRIFT: Celsa Nordic består av de to hjørnesteinsbedriftene i Mo i Rana, Celsa Armeringsstål og Celsa Steel Services. FOTO: MORTEN DAHL

Han er svært fornøyd med at de ansatte stiller opp for bedriften, og at dette skal de ha en påskjønnelse for under særdeles vanskelige koronatider.

Overrasket og glad

- Vi så ikke dette komme, da vi aldri har fått en bonus av denne typen før, sier en svært overrasket og glad Rita Fagerjord. Hun er hovedverneombud ved hjørnesteinsbedriften i Mo i Rana.

Verken hun eller industrimekaniker Tore Stubberud er helt klare på hva pengene skal brukes til ennå. Men annen bedyrer at det kanskje beløpet skal brukes til ei ny hagle.

Det er om lag 1000 ansatte ved Celca Nordic i Mo i Rana.

Kilde: Rana Blad

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172