23948sdkhjf

Vår Energi styrker ledelsen

Tone Rognstad er ny VP People & Organisation i Vår Energi.

Rognstad kommer fra stillingen som VP for Project Management and Control i Equinor. Hun har bred ledelseserfaring innen HR og organisasjonsutvikling fra 15 år i forskjellige ledende posisjoner i Equinor.

Utdannet innen bank og ved BI Før Equinor, jobbet hun i General Electric, både ved selskapets kontorer i Norge og internasjonalt. Rognstad er utdannet innen bank og finans ved BI i Norge.

Godt fornøyd

CEO i Vår Energi Torger Rød er svært fornøyd med å få Tone Rognstad med på laget, og ser fram til samarbeidet.

- Vi har ambisiøse vekstplaner og videreutvikling av medarbeidere og organisasjon er et meget viktig ledd i å levere på de ambisjonene. Jeg er svært glad for at Tone takket ja til å bli med oss. Hun har egenskapene og erfaringen som skal til for å møte morgendagens krav og forventinger til en kunnskapsbedrift som Vår Energi, sier Rød.

- Spennende selskap

Tone Rognstad sier at Vår Energi er et av de mest spennende olje- og gass-selskap i Norge.

- Selskapet er ungt, men bærer med seg en stolt arv fra norsk sokkel og en sterk vilje til nyskaping. Vår Energi er på kort tid blitt en ledende aktør på norsk sokkel med en klar plan for bærekraftig vekst. Ambisjonene, tempoet og vinnerviljen passer meg perfekt, og jeg setter stor pris på Vår Energis visjon om en bedre fremtid.

 

Kilde: Vår Energi

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141