23948sdkhjf

Busch Vakuumteknikk og VakuumConsult blir Busch Vacuum Solutions Norway AS

Sammen blir selskapene nå Busch Vacuum Solutions Norway AS, hvor fokus på å levere komplette vakuumløsninger styrkes ytterligere

Busch Vakuumteknikk AS, som er et heleid datterselskap av Busch SE, ble etablert i Norge i 1990. Med sin erfaring og gode kjennskap til det norske markedet har de blitt et av Norges største kompetansesentre innen industriell vakuum- og overtrykksteknologi.

Stor serviceavdeling

Selskapet leverer alt fra enkeltstående vakuumpumper og mindre standardsystemer, til skreddersydde turn key-anlegg. I tillegg har Busch en stor serviceavdeling som tar seg av forebyggende service- og vedlikehold, reparasjoner og overhalinger. Enten i sitt serviceverksted eller på brukerstedet – uansett hvor i Norge kunden befinner seg.

Sammen blir selskapene nå Busch Vacuum Solutions Norway AS, hvor fokus på å levere komplette vakuumløsninger styrkes ytterligere.

FORNØYD: Øyvind Hansen Billing, daglig leder i Busch Vakuum Solutions, er svært fornøyd med sammenslåingen. FOTO: BUSCH VAKUUM SOLUTIONS

Som en del av organisasjonsutviklingen er Espen Berg med virkning fra 1. januar  ansatt i Busch, og tiltrer rollen som salg- og produktansvarlig for medium- og høyvakuum. I tillegg styrker Busch sin organisasjon med flere medarbeidere for å legge til rette for ytterligere vekst i årene som kommer.

Kundene til gode

Øyvind Hansen Billing, daglig leder i Busch Vakuum Solutions, er svært fornøyd med sammenslåingen.

- Ved å slå sammen våre virksomheter er jeg overbevist om at vi vil kunne levere et bredere produktspekter enn i dag. Det betyr også vi kan levere vakuumløsninger til alle våre kunder, både de som kjenner Alcatel, Adiixen, Busch eller Pfeiffer best. I tillegg vil vi tilby våre kunder et av markedets beste serviceapparat som stadig er i utvikling. Sammen se vi bare synergier som vil komme kundene våre til gode i årene som kommer, sier Billing.

Styrke med større firma

- Ved å bli en del av Busch Vacuum Solutions Norway AS, mener vi at våre kunder vil dra nytte av det system og den styrken som et større (ikke for stort) firma kan tilby. Samtidig blir det Espen Bergs oppgave å videreutvikle den tekniske kompetansen innen fagområdene medium- og høyvakuum, helium lekkasjesøking/-tetthetskontroll og de spesielt nære kunderelasjonene vi har hatt anledning til å opparbeide fordel av som et lite familieeid selskap, sier daglig leder og eier Ivar Berg, og legger til at selskapet understreker at det ønsker at felles kunder skal merke minst mulig til denne endringen.

 

Kilde: Pressemelding fra Busch Vakuumteknikk AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125