23948sdkhjf

Kongsberg har signert vedlikeholdskontrakt

Kongsberg Aviation Maintenance Services (KAMS) har inngått kontrakter med Leonardo for vedlikeholdsstøtte til Norges flåte av SAR Queen/AW101 redningshelikoptre for perioden 2022-2026.

Avtalene gjelder for logistikktjenester som skal leveres ut fra KAMS’ hovedsete på Kjeller, samt vedlikeholdstjenester som skal leveres til Redningstjenestens baser på Sola, Ørland, Bodø, Banak, Florø og Rygge etter hvert som SAR Queen overtar etter Sea King helikoptrene som skal fases ut i løpet av kontraktsperioden.

Avtalene har en verdi på cirka 260 millioner kroner og representerer en utvidelse av rammeavtale for vedlikeholdstjenester som ble inngått i 2016.

Fornøyd

- Vi er godt fornøyde med fornyet tillit fra Leonardo og at vi med dette vil fortsette med å bidra til at redningstjenestens helikoptre har høy operativ tilgjengelighet, slik vi har gjort gjennom de siste 50 årene. Vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet med Leonardo og redningstjenesten i årene som kommer, sier Atle Wøllo, administrerende direktør i KAMS.

 

Kilde: Kongsberg Gruppen

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156