23948sdkhjf

IKM Gruppen styrker seg ved nytt oppkjøp

IKM Gruppen kjøper 100 prosent av aksjene i Sigma Inspection AS. Sistnevnte fortsetter imidlertid under samme navn og med samme ledelse som tidligere.

Det betyr at IKM Gruppen går inn som eier, og dette gjør selskapet fordi Sigma Inspection vil komplettere de totale tjenestene IKM leverer til, blant annet med en egen metallurgi-avdeling.

Sigma Inspection holder til i Stavanger og leverr tjenester til olje- og gass-sektoren offshore og på land. I tillegg utfører de tjenester til fabrikasjonsverft, landbasert mekanisk industri og landbasert infrastruktur som jernbane og bruer, går det fram av en pressemelding fra IKM Gruppen.

Styrket markedsposisjon

«Med kjøpet av Sigma Inspection AS har IKM styrket sin markedsposisjon innenfor NDT og metallurgiske spesialisttjenester, samt sikret seg ytterligere ressurser og utstyr for både eksisterende og fremtidige kontrakter», heter det i pressemeldingen.

Avtalen ble signert i romjula, og innebærer altså at Sigma Inspection får ny eier, men fortsetter med samme navn og ledelse som tidligere.

 

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079