23948sdkhjf

Robotic Innovation vokser og må ansette flere

Hun regner med å tredoble omsetningen i 2022. Annette Anfinnsen i Robotic Innovation på Jæren går så bra for tiden at det må ansettes nye medarbeidere.

Og veksten fører til at eksisterende lokaler er for små. Nå skal det bygges nye lokaler for bedriften som vokser, skriver Jærbladet.

- Vi har behov for større plass og flere folk. I 2021 omsatte vi for 10 millioner kroner, og i år forventer vi at omsetningen vil lande på om lag 30 millioner, sier den daglige lederen til lokalavisa.

300 mill i fem år

Videre tror hun på 300 millioner kroner i 2027. Hun tror også at man da kan være 50 ansatte. Veksten i 2021 har vært så stor at Robotic Innovation har måttet dele på to ulike lokasjoner på Jæren. Nå er målet å samle alt dette under ett nytt tak.

SOLID VEKST: Robotic Innovation planlegger for en omsetning på 300 millioner kroner i 2027. FOTO: ROBOTIC INNOVATION

Anfinnsen er selv utdannet elektriker og automatiker, og hun så et behov for å skape norske arbeidsplasser omkring robot-teknologien.

Jærbladet skriver at Robotic Innovation har levert mobile robotløsninger til flere norske fabrikker, og satser i tillegg mot logistikkbransjen.

Norge, Danmark og Sverige

Robotic Innovation har kunder frå Narvik i nord til Kristiansand i sør. De har også kunder i Danmark og Sverige.

-For å kunne levere et vellykket prosjekt er det viktig vi jobber tett med de ansatte i bedriften som skal ta dette i bruk, sier Anfinnsen.

 

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.989