23948sdkhjf

Ulstein leverte «Esvagt Heidi»

«Esvagt Heidi» (tidlegere «Hermit Prosper») ble levert fra Ulstein Verft til ESVAGT like før jul til avtalt tid og leveringsomfang. Skipet gjennomførte prøvetur samme helg, og gikk så til Ålesund for testing av landstrømtilkoblingen.

– ESVAGT er svært godt fornøyd med modifikasjonen av «Esvagt Leah» og «Esvagt Heidi» ved Ulstein Verft, og vi setter pris på høy kvalitet i gjennomføringen og det proaktive samarbeidet med Ulstein Power & Control og Ulstein Verft gjennom hele prosessen for begge fartøyene, sier Kristian Ole Jakobsen, viseadministrerende direktør (DCEO).

Ulstein Power & Control har en stor leveranse til disse skipene, og Per Olav Hansen er Ulstein Power & Controls prosjektleder.

Skal levere batterikontainer

– Vi var med om bord på prøveturen og testingen i Ålesund, og er nå ferdige med første fase av vår leveranse, som omfatter installering av landstrømanlegg, installasjon av Energy Management System (EMS-system) og en omfattende ombygging av tavler og endringer i automasjonssystemene (Power Management og Integrated Automation). Neste fase for oss på disse prosjektene er å levere batterikonteiner våren 2022. Et godt samarbeid på tvers i selskapene har gjort dette til et godt prosjekt for hele Ulstein, sier han.

Tommy Norhagen er Ulstein Verfts prosjektleder.

- Dette har vært et viktig prosjekt for oss. Vi er fortsatt i en pandemi, og det er en styrke for Ulstein at vi kan gjennomføre slike ombyggingsprosjekt ved egne verft og at vi greier å levere på tid, sier han.

 

Kilde: Ulstein

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079