23948sdkhjf

Veteran går fra Stene Stål til IPOA

Knut Klev har i mange år jobbet for Stene Stål. Nå har han meldt overgang til Ingeniør Per Ove Andersen (IPOA) – en annen stor stålaktør i Fredrikstad-området.

Knut Klev (65) har solgt stål i 35 år, og IPOA har vært en av kundene. Fredriksstad Blad (FB) skriver at Klev nå skal blir innkjøpssjef og styreleder i IPOA. Fram til nå er det Per Ove Andersen som har vært styreleder og daglig leder for selskapets som startet opp i 2011.

I løpet av de 10 årene som er gått siden oppstarten har selskapet hatt en årlig omsetningsvekst på solide 43 prosent. Og ikke nok med det: Set har også levert overskudd hvert år. Iversen forteller til FB at inneværende år vil IPOA nå en kvart milliard kroner i omsetning, og at man sitter igjen med 10 prosent av det i overskudd.

Omsatte for 170 millioner

I 2020 ble omsetningen på 169 millioner kroner, ifølge lokalavisa. Og årsresultatet ble på 15 millioner kroner for bedriften med om lag 210 ansatte.

IPOA er Norges største på stålbygg, og kjøper stål for 7.500 tonn hvert år. Og neste år får man altså Knut Klev med på laget som skal sørge for at bedriften får tak i det beste stålet – til en pris som er til å leve med.

Kilde: Fredriksstad Blad

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093