23948sdkhjf

Westcon vant rettssak: Julebonus til alle ansatte

Julenissen kom tidlig på besøk til verftsgruppen Westcon i år. Alle ansatte får en julebonus på 20.000 kroner.

Westcon går bra for tiden, og ikke nok med dette: Nylig vant gruppen en rettssak.

Saken gjaldt ombyggingen av riggen «Safe Scandinavia», og Westcon var i klinsj med Prosafe om hvem som skulle betale regningen for ombyggingen. I slutten av november falt dommen, og Westcon gikk seirende ut, skriver Firdaposten. Ombyggingen ble veldig mye dyrere enn først antatt. I tingretten tapte Westcon, men vant fram i lagmannsretten, og der ble Prosafe dømt til å betale Westcon 302 millioner kroner pluss renter og sakskostnader. Dommen har hengt som en trussel over gruppen lenge, og nå kan Westcon puste lettet ut.

Utgjør 2,6 millioner

Dette var en bidragende årsak til at julenissen kunne komme tidlig på besøk i år, og delte ut 20.000 kroner til alle ansatte nå før jul. For Westcon Florøs del utgjør julebonusen samlet for de 130 ansatte om lag 2,6 millioner kroner.

- Det kjennes ekstra godt at Westcon kan gjøre noe slikt for alle ansatte. Vi er en bransje som har strevd, og mange skipsverft har slitt tungt lenge. Julebonusen til alle Westcon-ansatte i Karmsund, Ølen, Florø og Helgeland speiler også at vi har klart å få til bærekraftig drift, og det er en god følelse, sier leder ved Westcon Florø, Trygve Solaas, til Firdaposten.

Tillitsvalgt ved bedriften roser ledelsen for å gi julebonus til alle.

 

Kilde: Firdaposten

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11