23948sdkhjf

Green Yard kjøpte «eget» verft

Green Yard har i tre år drevet med miljøvennlig resirkulering av skip og opplags- og rigghavnsvirksomhet ved Kvina Verft. Nå har Green Yard kjøpt hele verftseiendommen i Kvinesdal kommune.

Det går fram av en pressemelding fra Green Yard, som siden 2018 har drevet med miljøvennlig resirkulering av og opplags- og rigghavnsvirksomhet ved Kvina Verft. Verftet ligger i Kvinesdal kommune.

I pressemeldingen går det fram at for Green Yard er kjøpet en viktig milepæl som gir konsernet enda bedre utviklingsmuligheter i årene som kommer. Kjøpet skjer ved overtakelse av alle aksjene i Kvina Verft eiendom AS.

Kontroll over "eget hus"

- Vi er bygget på vilje til hardt arbeid og et ønske om å stadig forbedre våre metoder og resultatet av vår virksomhet. Med full kontroll over “eget hus”, har vi bedre vilkår for å videreutvikle selskapets virksomhet fremover, uttaer konsernsjef Hans Jørgen Fedog i Green Yard.

Eiendommen er på om lag 75 dekar.

Det er ikke lenge siden at Green Yard gjorde det kjent sju båter skal resirkuleres ved Green Yards verft i Kvinesdal og i Ulsteinvik.

- Vi har siden etableringen i 2018 hatt et godt og nært samarbeid med Kongevold-familien som eier av verftet. Vi er takknemlige for dette gode samarbeidet og skal gjøre vårt ytterste for å forvalte eiendommen videre i årene som kommer med ny vekst og aktivitet, avslutter Fedog. 

 

Kilde: Green Yard Kleven

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078