23948sdkhjf

Kongsberg Digital utvider digital avtale med Aker BP

Hensikten med avtalen er å samle real-time data og visualisering, noe som vil hjelpe Aker BP til å forbedre og sikre brønn-operasjoner.

Kontrakten mellom Kongsberg Digital (KDI) og Aker BP ble undertegnet i november måned, og er en videreføring og utvidelse av den avtalen som partene tidligere har inngått. Den skal bidra til at Aker BP kan gjennomføre bedre og mer sikre brønn-operasjoner ved hjelp av realtime datatilgang.

- Vi er svært glade for at vi kan utvide vårt samarbeid med Aker BP videre. Vi er glade for at selskapet viser oss tillit gjennom denne avtalen som vi tilbyr med SiteCom, sier Pedreo Alcântara i KDI.

SiteCom er system som gir realtime data fra bore- og brønnoperasjoner gjennom en svært avansert plattform hvor abonnenter får tilgang til «plug and play»-applikasjoner. Den nye avtalen er levert som en Software as a Service (SaaS).

Frigjøre data

- Det passer oss svært godt å bli det første selskapet som tar i bruk fordelene ved Site COM Enerprise Cloud og mulighetene dette gir. Dette vil frigjøre mer data og er et ytterligere steg i den digitale omdannelsen av vår industri, en omdannelse der vi ikke bare ønsker å være først, men også best, sier Tommy Sigmunstad i Aker BP.

Kilde: Kongsberg Gruppen

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14