23948sdkhjf

Oceanfront fikk besøk av næringsministeren

Mandag hadde Oceanfront besøk av en svært engasjerert næringsminister Jan Christian Vestre.

Under besøket fikk selskapet presentert sitt konsept "Natural Seabed", der Oceanfront allerede bidrar til at Norge kan bli et ledende land innenfor tekniske løsninger for opprydding av menneskeskapt marint avfall.

Næringsministeren fikk treffe de ansatte og se på utstyrsparken som er utviklet ved bedriften, for å løse disse globale utfordringene.

Har bruk for

Jan Christian Vestre var svært klar på at at Oceanfornt har et produkt og en tjeneste som verden har bruk for, og at dette vil føre til en ny næring med store muligheter for eksport og nye arbeidsplasser fra Kristiansund og Norge.

- Fra vår side ble det tydelig signalisert at staten bør bidra til å skape markedet gjennom innkjøp og reguleringer, se på nytt på tankegangen i statlige organisasjoner i forbindelse med innkjøpsordninger og øke tildeling av midler for innovasjon samtidig som disse blir gjort lettere tilgjengelig. Dette vil være et stort steg mot å nå målene våre for en bedre verden, sier daglig leder Frank Ellingsen etter besøket av næringsministeren.

SUBSEA: Oceanfront tilbyr blant annet tjenester innen subsea. FOTO: OCEANFRONT

Oceanfront, som holder til i Kristiansund, tilbyr flere tjenester som er knyttet til aktivitet under havflaten, deriblant ROV-tjenester, kartlegging av havbunn og infrastruktur, intervensjon, miljørettede tiltak og rådgivning.

Selskapet tilbyr også ingeniørtjenester innen fartøy/flytende innretninger/SAS/automasjon/kotnroll- og sikkerhetssystemter, design/tegning/3D-modellering, samt utvikling, beregninger og generelt prosjektarbeid.

Kilde: Oceanfront

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125