23948sdkhjf

Equinor skal ansette 20 nye medarbeidere på Kårstø

Ved prosessanlegget på Kårstø skal Equinor ansatte inntil 20 nye medarbeidere. De ser spesielt etter folk med fagkompetanse innen elektro, automasjon, kjemiprosess og mekanisk.

I tillegg står sikkerhet alltid i fokus hos Equinor. Så er også tilfellet når de skal ansatte de nær 20 nye medarbeiderne på Kårstø.

Stillingene er allerede lyst ut, skriver Haugesunds Avis (HA).  Flere skal ha sluttet med naturlig avgang, i tillegg til at mange har funnet seg nye jobber. Det betyr at Equinor har behov for flere ansatte.

Equinor har 700 ansatte på Kårstø.

– Nå er det behov for å styrke antall arbeidere for å gjennomføre aktiviteten som er bestemt. Det er veldig kjekt. For oss er dette er stort antall. Vi har ikke ansatt så mange samtidig på flere år, sier Ove Tungesvik i Equinor til HA. Han legger til at riktig fagkompetanse er viktig for å nå målene selskapet har satt seg, spesielt i en periode hvor man skal skape verdier innen lavkarbon-markedet.

Det er altså personer med fagkompetanse innen elektro, automasjon, kjemiprosess og mekanisk man nå primært søker etter.

Samtidig med ansettelsene planlegger Equinor en mulig milliardinvestering for å kunne delelektrifisere gassanlegget. En beslutning om denne investeringen skal tas i desember neste år.

Kilde: Haugesunds Avis

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11