23948sdkhjf

Sykehus-kontrakt for dørspesialisten Rapp Bomek

Rapp Bomek, som i en årrekke har levert branndører til olje- og gass-sektoren har sikret seg en ny avtale – denne gang skal produsenten levere branndører til Hammerfest sykehus.

Rapp Bomek har inngått avtalen med Consto Nord, som er hovedentreprenør for byggingen av det nye sykehuset i Hammerfest.

Det er Avisa Nordland (AN) som skriver dette.

De senere årene har helsesektoren blitt en stadig viktigere sektor for Rapp Bomek, som i i en årrekke har levert branndører til olje- og gass-sektoren.

Til det nye sykehuset skal Rapp Bomek levere spesialtilpassede branndører for fem millioner kroner. Selskapet skal også bistå i installasjonsarbeidet.

– Vår leveranse til Hammerfest er en ny god attest på at vi har gode produkter og tjenester å tilby i forbindelse med dørbehov på sykehus og omsorgsbygg. Vi ser fram til det videre samarbeidet med Consto på dette prosjektet, sier Marius Stormoen, ansvarlig for Prosjekt og Service i Rapp Bomek til avisa.

DØR-KONTRAKT: Rapp Bomek skal levere brann- og sikkerhetsdører til det nye sykehust i Hammerfest.

Leveransen av dørene skal skje i perioden 2022 til 2024.

Adm. dir. hos Rapp Bomek, Kurt Kristoffersen, sier til avisa aktivitetene i de segmentene som selskapet arbeider mot, har tatt seg opp etter covid-19. De siste 18 månedene har Rapp Bomek arbeidet med å utvide porteføljen av brann- og sikkerhetsdører slik at disse skal passe bedre til hvert segment.

Kilde: Avisa Nordland

Artikkelen er en del av vårt tema om Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125