23948sdkhjf

Nordic Steel vokser – må bygge ny verkstedhall

To år etter at Nordic Steel flyttet inn i sitt nye bygg på Bryne, må bedriften utvide med en ny verkstedhall.

Dette er et bevis på at Nordic Steel går så det suser. Det nye bygget skal ifølge Jærbladet, bygges på nabotomta til der hvor bedriften flyttet inn for to år siden på Håland på Bryne.

Etter flyttingen har Nordic Steel hatt gode tider, og i dag sysselsetter bedriften mer enn 100 personer. Med det nye bygget kan det bli ytterligere 30-40 personer som finner sitt daglige virke på Bryne.

"Core business"

- Vi skal drive med «core business», og vi skal gjøre mer av det, sier konsernsjef Børre Lobekk til lokalavisa.

Totalprisen for den nye verkstedhallen kommer trolig til å ligge på mellom 40 og 50 millioner kroner.

Til Jærbladet røper Lobekk at de har store planer for å være en solid aktør i Bryne-området i mange år til, og sier at selskapets to relativt ferske kontrakter – en jobb på Doggerbank og for Statnett i Oslo, vil være plasskrevende.

- Vi må derfor legge til rette for å kunne gjøre mer av det samme, sier Lobekk videre.

Ifølge strategiplanen

Den daglige lederen for Nordic Steel forsikrer at veksten ikke er ukontrollert og at det er i tråd med selskapets strategi. Den nye verkstedhallen vil bli på 2520 kvadratmeter. Den blir dermed nesten like stor som hovedbygget i dag, som er på 3100 kvadratmeter.

Nordic Steel opplever vekst i alle de fem hovedsegmentene de satser i: bygg og anlegg, olje og gass, HVAC, samferdsel og infrastruktur i tillegg til akvakultur.

Nå venter Børre Lobekk bare på at kommunen skal si endelig ja til utbyggingsplanene, og da settes spaden i jorda så raskt som rå er.

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11