23948sdkhjf

Haaland Tynnplate håper at Vestre fortsetter å komme på besøk

Metallbedriften Haaland Tynnplate på Vigrestad kjenner den nye næringsministeren godt etter å ha vært kunde med Vestre. Nå håper man at Jan Christian Vestre kommer til bedriften også som ny næringsminister.

Jan Christian Vestre er Støre-regjeringens nye næringsminister. Vestre ledet en suksessrik møbelbedrift som produserte og solgte utemøbler. Noen av utemøblene finner vi i USA og flere europeiske storbyer.

Haaland Tynnplate på Jæren har hatt et nært samarbeid med Vestre over flere år, og Jan Christian Vestre har selv vært på besøk på Vigrestad.

Nå håper Jæren-bedriften at Vestre tar turen også som næringsminister.

Næringsminister Jan Christian Vestre

PÅ BESØK?: Den nye næringsministeren,Jan Christian Vestre, har hatt et nært forhold til Haaland Tynnplate. Nå håper Jæren-bedriften at Vestre også kommer til bedriften som næringsminister. FOTO: REGJERINGEN

– Jan Christian Vestre har vært mange ganger på besøk hos oss som næringslivsleder. Nå hadde det vært spennende og fått han hit som næringsminister, og jeg håper at det kan la seg ordne, sier driftssjef Gabriel Høyland hos Haaland Tynnplate til Jærbladet.

Høyland sier til avisa at Vestre gir et usedvanlig godt inntrykk, og viser et stort engasjement, som smitter over på de han jobber sammen med. Den nye næringsministeren er for eksempel svært interessert i detaljer rundt metallproduksjonen på Jæren.

Ifølge Jærbladet inngikk Haaland Tynnplate en femårskontrakt med Vestre i 2016, og det er ingenting som tyder på at den ikke skal forlenges. Den gang het bedriften IKM Haaland. Det er stålrammene til utemøblene som sveiset og kappet hos Jæren-bedriften.

Haaland Tynnplate

NÆRT SAMARBEID: Metallprodusenten Haaland Tynnplate på Jæren har hatt en nært samarbeid med møbelfabrikanten Vestre i mange år. FOTO: HAALAND TYNNPLATE

Høyland forteller imidlertid at bedriften har produsert enkeltkomponenter for Vestre de siste 20 årene.

- Kontrakten som ble inngått i 2016 er svært viktig for oss. Vestre er en betydelig kunde som gir oss god forutsigbarhet, fordi leveransene gjør at vi kan produsere for lager innimellom. Dette gir en mer stabil produksjon, sier driftssjefen.

Gabriel Høyland har stor tro på Jan Christian Vestre som næringsminister, fordi han kjenner ”grasrota” godt.

 

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079