23948sdkhjf

SE BILDENE: Ulsteins nye skip gjennomført prøvetur

SunStone Ships sitt nybygg, «Sylvia Earle», har fullført prøvetur i siste halvdel av oktober 2021. Ulstein har levert skipsdesignet, CX103, og en omfattende utstyrspakke og har også vært til stedet på CMHI-verftet med et oppfølgingsteam gjennom skipbyggingsprosjektet.

Utstyrspakken inkluderer Brunvolls leveranse av ror, styremaskiner, baugthrustere, gir og propeller, Wärtsiläs generatorsett og SCR-system, en omfattende HVAC-leveranse fra Aeron og Ulsteins egen leveranse av det integrerte automatiseringssystemet (IAS), kraftstyringssystemet (PMS), en kraftpakke som favner tavler, baugpropellstartere og drives), bro- og navigasjonsutstyr, og Ulstein Com (Internett, TV, telefon og PA-anlegg).

LOUNGE: Loungen om bord på "Sylvia Earle". FOTO: SUNSTONE SHIPS

INFINITY er Sun Stones cruiseskipsserie der alle skipene er designet av ULSTEIN, basert på CX103-designet. Hvert av fartøyene har vært utleid til ulike operatører og det fleksible designet har blitt tilpasset hver enkelt operatørs behov. «Sylvia Earle» er chartret av det australske selskapet Aurora Expeditions, som var de første til å ta i bruk X-BOW i cruisesegmentet for å gjøre havkryssinger mer komfortable for passasjerene.

Ifølge en pressemelding fra SunStone Ships tok prøveturen i sør-Kinahavet til den 17. oktober 2021. I løpet av fem dager ble fartøysystemene testet.

AKTERENDEN: Bakpartiet på det nye skipet. FOTO: SUNSTONE SHIPS

Cruisefartøyer av CX103-designet er 104 meter lange og 18 meter brede, med en dypgang på 5,1 meter. Passasjerkapasiteten varierer mellom 130 og 200 og mannskapskapasiteten mellom 85 og 115. Fartøyene er bygd i samsvar med standardene Ice Class 1A og Polar Code 6 og overholder regelverket for Safe Return to Port. Selv om skipene har en kompakt størrelse, har de alle de tjenestene og fasilitetene som man kan vente om bord på et luksuriøst cruiseskip. Skipene har restaurant, bar, spa, treningsstudio, ulike salonger, utendørs boblebad og basseng, og i tillegg en rekke muligheter for opplevelser utenfor fartøyet, blant annet gummibåter og kajakker.

Kilde: Ulstein

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109