23948sdkhjf

Fire kompiser eier 25 % av nytt metall-selskap sammen

Fire kamerater som jobbet sammen tidligere, har startet opp sin egen metallbedrift. Gsf Production er navnet på selskapet som de fire kompisene har etablert.

-Alle fire skal være med når ting som er viktig for bedriften skal bestemmes. Vi bruker trolig lenger tid enn dersom det bare hadde vært en eier, men vi har valgt å ha fire eiere med like stor eierandel hver, sier Anders R. Fjermestad til Jærbladet.

Sammen med brødrene Tore H. Skretting og Sindre Schrøder-Skretting og Runar Golf er han medeier i bedriften, som kaller seg Gsf Production.

Lokalavisa skriver at bedriften er både en metalleverandør og et mekanisk verksted, som tar på oppdrag innen olje, oppdrett, energi, betong, samferdsel, landbruk og bygg og anlegg. Bedriften er også sertifisert innen sveising.

Og hvorfor kaller en slik bedrift seg Gsf? Jo, fordi navnet er satt sammen av forbokstavene i etternavnene til de fire.

GSF

FIRE KOMPISER: Gsf Production eies av fire kompiser, her ses to av dem. FOTO: GSF PRODUCTION

De fire har lang fartstid innen mekanisk arbeid og innen metallnæringen. To av dem har erfaring fra Jærblikk AS.

De fire unge mennene eier altså 25 prosent hver i bedriften, og det er det ifølge dem helt nødvendig at avgjørelser fattes i fellesskap. Det er også viktig at alle skal rette seg etter det som blir bestemt. Når alle fire er eiere er det viktig at de også er ærlige mot hverandre.

METALL-LEVERANDØR: GSF Production er en metallbedrift og et mekanisk verksted. FOTO: GSF PRODUCTION

Jærbladet skriver videre at de fire har nok å gjøre, og at ordrebøkene er og fyllt opp. Man tenker seg større plass etter hvert.

-Det å drive for oss selv gir oss større frihet, og vi får være med på å skape vår egen hverdag, samtidig som vi former selskapet. Det er kundene som er sjefene våre, smiler Anders R. Fjermestad avslutningsvis.

 

Kilde: Jærbladet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109