23948sdkhjf

Hydraspec blir TESS-firma

TESS AS har kjøpt 70 prosent av aksjene i Kristiansand-bedriften Hydraspec AS.

Bedriftens øvrige aksjer beholdes av daglig leder Glenn Voie med 15 prosent og verkstedsjef Kenneth Nodeland med 15 prosent.

Firmaene under TESS er selvstendige selskaper og driften hos Hydraspec fortsetter som før med alle ansatte.

- Dette er veldig spennende for oss, og gir oss flere bein å stå på. Det blir lettere å vokse med TESS på eiersiden, sier daglig leder i Hydraspec, Glenn Amund Voie, til Metalsupply.

TESS-gründer og -eier Erik Jølberg støtter opp om Voies utsagn, og sier at Hydraspec kan tilføre TESS ny kompetanse.

Hydraspec

FORNØYDE: De ansatte i Hydraspec er fornøyd med å ha blitt et TESS-firma. FOTO: TESS

Styrke servicetjenester

TESS’ oppkjøp er del av en strategisk satsning på å utvide og styrke servicetjenester innen hydraulikkanlegg og sylindere. Tess har tidligere kjøpt andeler i Sylinderakutten, Hydraulikkteknikk og Smøreteknikk. Det legges opp til et aktivt samarbeid for å dele og styrke kunnskap samt utnytte og øke total kapasitet i verksteder og serviceressurser.

Hydraspec ble stiftet i 2013 og har i dag 12 ansatte og omsetter for 20 millioner. Hydraspec tilbyr tjenester innen sylinderoverhaling, service og bygging av hydrauliske anlegg samt andre tilhørende tjenester innen trykktesting, flushing, slangeproduksjon, industrirørlegging, utleie av utstyr on- og offshore, samt mobilservice. Med TESS as med på eiersiden ser Hydraspec positivt på et aktivt eierskap med fokus på å styrke, bygge opp og utvide eksisterende virksomhet videre.

Kilde: TESS

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094