23948sdkhjf

Hendrik Veder Group etablerer seg på Sørlandet

Hendrik Veder Group etablerte seg i Kristiansund i sommer. Bedriften opplever stor pågang fra kunder på grunn av rask responstid, lokal tilstedeværelse og utleie av produkter.

Hendrik Veder Group har produksjon i Nederland, Storbritannia, Polen og Norge. De leverer fiber og ståltauløsninger, samt tilhørende utstyr, til alle typer løfteoperasjoner. Bedriften leverer produkter og tjenester til både offshore, maritim og annen industri.

Avdelingsleder Edvin Torkildsen hos Hendrik Veder Group i Kristiansund forteller om en god start for selskapet som åpnet ny avdeling 1. juni i år.

– Mange lokale kunder har behov for rask responstid, kvalitetsprodukter og kort leveringstid. Vi opplever at vi har funnet en god måte å møte disse kundene, sier han.

Utleie

Avdelingen i Kristiansund er lokalisert på Vestbase, nær mange bedrifter som har behov innen løft, slep og fortøyning. I tillegg til å produsere, reparere og sertifisere så tilbyr de utleie av utstyr.

– Vi ser at enkelte typer løfteutstyr bare brukes i spesielle prosjekt. Derfor har vi bygget opp et lager av utstyr som vi leier ut. Dette sparer kunden for store utgifter og er en svært bærekraftig løsning. Alt for mye utstyr står rundt hos bedrifter uten å bli brukt. Lageret blir tilpasset kundens behov, dette styres av etterspørselen. Vi ser at utleiemuligheten er svært attraktiv for våre kunder. Her klarer vi å kombinere bærekraft og økonomisk gevinst, sier Torkildsen.

Han ser lyst på tiden som kommer. Aktiviteten i industrien i Kristiansund ser lovende ut fremover, og det er ventet mange store prosjekter i Nordsjøen og Norskehavet de neste årene.

– Våre kunder setter pris på en lokal aktør som kan både hjelpe, gi råd, reparere og produsere raskt og lokalt, sier han.

Positivt med konsern

Å være en del av et konsern er positivt. Det nye kontoret i Kristiansund kan dra nytte av kompetanse og erfaring fra de andre kontorene, og de har også mulighet til å levere produkter til flere land.

– Vi har et godt samarbeid med de andre kontorene, og dermed drar vi nytte av den erfaring og kompetanse som er viktig i vår bransje. Vi må forholde oss til et komplisert regelverk og det krever ansatte med gode ingeniør- og beregningskunnskaper. Som gruppe kan vi levere tilpassede produkter og riktig kvalitet til både offshore, havbruk og mange andre industrier, sier han.

Fakta:

  • Hendrik Veder Group ble etablert i 1800
  • Gruppen har arbeid i flere land i hele verden
  • I Norge har Hendrik Veder Group produksjon i Stavanger og Kristiansund
  • Bedriften leverer vaiere i fiber og stål
  • I tillegg til produkter så leverer bedriften tjenester som testing, sertifisering, ingeniørtjenester og reparasjoner

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11