23948sdkhjf

Solstad-fartøy med i ny katastrofefilm

Når katastrofefilmen «Nordsjøen» har premiere i oktober, vil Solstad Offshores skip «Normand Maximus» bli å se i filmen. Hva som skjer med skipet i filmen vet ikke en gang selskapets ansatte selv.

«Nordsjøen» er den tredje norske katastrofefilmen som skaperne av «Bølgen» og «Skjelvet» står bak. Handlingen foregår i Nordsjøen, og handler om en katastrofe på en oljeplattform.

Haugesunds Avis (HA) skriver at Solstad-fartøyet «Norman Maximus» deltar i filmen. Uten at vi vet det helt sikkert vil trolig også andre oljerelaterte rekvisitter kanskje også være kjente i bransjen.

Båten har også fått en plass i traileren til filmen:

Informasjonskoordinator Liva Karina Døsen i Solstad Offshore sier til HA at hun ikke helt vet hva som hender med fartøyet deres, men hvis det skulle synke er det effekter. For skipet er ikke sunket på ordentlig.

Var tilfeldigvis ledig

– Vi har ikke fått spesifisert hvilken rolle båten får i filmen, men vi vet at den blir synlig. Den er allerede vist fram i deler av filmtraileren som er sluppet, sier hun til avisa. Det var ifølge Døsen tilfeldig at «Normand Maximus» ikke hadde oppdrag da filmingen skulle skje. Dermed kunne rederiet stille både skip og mannskap til disposisjon, og mannskapet om bord har statistroller i filmen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093