23948sdkhjf

Takbutikk gikk konkurs – 14 ansatte mistet jobben

Det er mye stål som skal selges og ryddes unna etter konkursen hos Din Takbutikk i Krokstadelva. 14 ansatte har mistet jobben.

Det var 31. august det ble åpnet konkurs hos Din Takbutikk AS. Da hadde selskapet ifølge Drammens Tidende (DT) mer enn åtte millioner kroner i gjeld og verdier for bare 5,5 millioner kroner.

– Vi ble hardt rammet av korona. På grunn av korona og karantener var det mange av våre utenlandske arbeidere som ikke kom inn til landet igjen. Dessuten måtte vi stenge butikken i et par måneder ettersom de ansatte holdt til i samme lokale, sier styreleder i selskapet,Henning Stanger, til avisa.

Ved konkurstidspunktet var det 14 ansatte i selskapet, som på det meste hadde mer 40 ansatte.

Det er firmaet Bjarøy AS som skal selge det som er av verdier etter konkursen. Sist uke ryddet man og klargjorde lokalene i Krokstadelva, slik at interesserte kunne komme å handle. Salget skjer for å sørge for penger til kreditorene.

Din Takbutikk reklamerer på sin hjemmeside, som fortsatt er oppe og går, at de leverer takplater og beslag, og at de har «opp til 40 års garanti på stålplater».

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14