23948sdkhjf

Fire nye Kongsberg-kontrakter – til Sør-Korea

Kongsberg Digital (KDI) har sikret seg fire nye konrakter til respekte maritime treningssentre i Sør-Korea.

Treningssentrene ligger i tilknytning til skoler og univesirsiter i det asiatiske landet.  KDI leverte allerede første kvartal i år K-Sim Offshgore og DT-simulatorer til det koreanske instituttet for maritim- og fiskeriteknologi (KIMFT), i tillegg til levering av K-Sim Mooring-simulatorer til Busan Techno Park-fondet.

Rett etter at disse leveransene ble foretatt, har Kongsberg Digital (KDI) nå vunnet ytterligere kontrakter for to av Sør-Koreas mest ansette maritime utdanningsinstitusjoner. KDI skal levere navigasjonssystem som simulerer brua på skip. Disse simulatorene skal leveres i fjerde kvartal i år.

- Disse kontraktene er svært viktige for KDI, og styrker vår posisjon som markedsledende for maritim opplæring i Aisa, sier Andreas Jagtøyen i Kongsberg Digital.

- Sør-Korea er en nøkkelaktør i reisen mot Maritime 4.0, med sine suksessrike verft og rederier. Gjennom disse kontraktene har KDI skaffet seg verdifulle partnere for å videreutvikle denne industrien i Sør-Korea. Dette er også et land som har store offshore- og fiskeflåter, og vi er helt sikre på at vår teknologi kan bidra til å skape det mest effektive mannskapet og operatører til sjøs i årene som kommer, fortsetter Jagtøyen.

 

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg gruppen

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.142