23948sdkhjf

Green Yard Kleven med nytt Hurtigrute-oppdrag

Green Yard Kleven har fått et nytt oppdrag for Hurtigruten Expeditions. MS «Roald Amundsen» skal få utført arbeid som skal klargjøre skipet til nye ekspedisjonscruise.

- Vi er svært glade for å få «Roald Amundsen» til kai ved Green Yard Kleven igjen, sier Kjetil Bollestad, adm. dir. i Green Yard Kleven.

MS «Roald Amundsen» ble bygd ved verftet og levert i 2019.  MS «Roald Amundsen» er spesialbygd for noen av verdens mest krevende og spektakulære farvann og er verdens fyrste hybriddrevne cruiseskip, med plass til om lag 500 gjester. Byggingen av dette skipet, samt søsterskipet MS «Fridtjof Nansen», bidro til å sikre en unik kompetanse for verftet innen hybride ekspedisjonsskip.

Landstrøm og klargjøring til nye ekspedisjonscruise

Skipet blir koplet til landstrøm under oppholdet, og verftet skal utføre både større og mindre jobber for å gjøre skipet klart til nye ekspedisjonscruise.

 -Vi er meget godt fonrøyde med å få et nytt oppdrag av Hurtigruten Expeditions bare kort tid etter at vi har levert MS «Maud» og MS «Otto Sverdrup». Nok en gang ønsker jeg å takke for det gode samarbeidet vi har med Hurtigruten Expeditions, underleverandører og andre samarbeidspartnere, avslutter Bollestad.  

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
HAV Group satser på grønn omstilling for nærskipsfart
Stortinget sier ja til Aker BPs store utbyggingsprosjekter
SE VIDEO: Flyvende bil til himmelen i ny visjon for urban mobilitet
Kongsberg Maritime vinner Nor-Shippings 2023 Next Generation Ship Award
Skal behandle 600 kvm med stål
Hydrogen blir for dyrt
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078