23948sdkhjf

Bodø-firma sikret seg stor kontrakt

Nordkontakt AS, som holder til i Bodø, skal stå for prosessautomasjonen til et av Europas største landbaserte oppdrettsanlegg.

Kontrakten er inngått med Salmon Evolution, og byggherre og totalentreprenør for hele anlegget er Aretc Aqua, skriver Avisa Nordland.

Prosjektet blestartet opp i fjor, og det første byggetrinnet består av 12 kar med diameter på 28 meter og høyde på 13 meter. Dette skal stå ferdig i løpet av 2022.

Nordkontakts kontrakt i prosjektet oppmfatter design og engineering, instrumentering, software, hardware og commisioning for lokal automatikk i tillegg til driftskontroll for hele prosessanlegget.

«Med denne kontrakten befester Nordkontakt sin sterke posisjon som en ledende aktør innenfor automatisering til hele næringskjeden i sjømatsektoren i Norge, fra settefiskanlegg til foredlingsanlegg», heter det i en pressemelding fra Nordkontakt.

OPPDRETTSKONTRAKT: En fornøyd adm. dir. i Nordkontakt, Tom E. Kristiansen (t.h.) etter at selskapet har sikret seg sen stor kontkrakt for oppdrettsbransjen. FOTO: NORDKONTAKT

- Vi er glade for at byggherre og totalentreprenør velger en automasjonsleverandør som har den nødvendige kompetansen og erfaringen som skal til for å bygge opp et komplekst anlegg som Salmon Evolution, uttaler administrerende direktør i Nordkontakt, Tom E. Kristiansen.

Administrerende direktør i Artec Aqua, Ingegjerd Eidsvik sier det er flere grunner til at valget falt på Nordkontakt.

- Vi har valgt Nordkontakt som partner på grunn av pris, kompetanse, teknologiske løsninger og gode erfaringer fra andre prosjekter som er levert til Artec Aqua og andre gjennom de siste 10 årene.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.346