23948sdkhjf

Wavefoil inngår samarbeid med I P Huse

Wavefoil har inngått et samarbeid med I P Huse. Sistnevnte skal prdousere de største Wavefoil-produktene.

Det går fram av en pressemelding fra Wavefoil.

Wavefoil er inntrekkbare baugfoiler som gir redusert drivstofforbruk i bølger, og i tillegg økt komfort. Med dagens fokus på miljø og bærekraft vil dette være en viktig bidragsgiver for å oppnå krav om mindre utslipp i den maritime næringen.

Kjenner den maritime industrien

– Det har vært viktig for Wavefoil å finne en partner som kjenner den maritime industrien og kravene som stilles. I P Huse har den rette kompetansen og fasiliteter slik at vi kan være trygge på at kundene får et kvalitetsprodukt som møter kravene i markedet, sier Eirik Bøckmann, daglig leder i Wavefoil i pressemeldingen.

Første prosjekt i det nye samarbeidet blir produksjon og montering av Wavefoils første foilmodul av type WF5910, der Wavefoil har mottatt støtte fra EU-programmet EIC Accelerator til teknologiutvikling, vekst og skalering. WF5910 er dimensjonert for skip fra 100 til 200 meter. Samarbeidet dekker også service og oppstart av Wavefoils produkter. 

– Vi har hatt et godt samarbeid fra første dag, og vi er svært glade for å ha fått til en avtale. Vi ser fram til å bidra til produksjon av Wavefoil sine produkter, sier Håkon Heieraas, COO i I P Huse.

Wavefoil AS et norsk selskap, stiftet i 2016, som tilbyr inntrekkbare baugfoiler (undervannsvinger) til skip.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14