23948sdkhjf

Industri-sponsoren velger å fortsette med Brann

Frydenbø Gruppen, som blant annet jobber mot verfts- og skipsfartsindustrien, er en av Branns største sponsorer. Nå har konsernet vært i møte med klubben etter den famøse festen på Brann Stadion.

Storsponsoren forventer at det tas tak i ukulturen i sportsklubben, og konsernledelsn møtte mandag fotballklubben til et møte for å avklart en del spørsmål etter festen på stadion for noen dager siden. Frydenbø Gruppen har et behov for å få informasjon og vise støtte der det er behov, uttaler selskapets markeds- og kommunikasjonsdirektør til Bergensavisen (BA).

 Brann stadion

GODT SYNLIG: Frydenbø Gruppen er godt synlig som hovedsponsor for Brann på stadion. FOTO: BRANN

Frydenbø driver innen flere segment, blant annet med bil og båt, men for metalsupplys lesere er nok industri-biten det viktigste. På hjemmesiden deres går det fram at «Frydenbø Industri er blant Norges fremste leverandører av produkter og tjenester til marin og landbasert industri, samt offshorenæringen». Så sent som i juni i år etablerte Frydenbø Industri seg i Blokken i Vesterålen – på samme sted som Blokken Skipsverft hadde holdt det gående i 123 år. Dette var Frydenbø Industris åtte lokasjon i Norge.

Til BA er Frydenbø-eier Knut Herman Gjøvaag tydelig på hva han mener om Brann og hendelsene rundt den famøse festen, som nå er under politietterforskning.

– All støyen som har vært rundt Brann er veldig, veldig uheldig. Det som har kommet frem denne uken står ikke i stil med våre verdier, uttalte Gjøvaag til BA.

To av de andre større sponsorene er Telia og Sparebanken Vest. Også disse er klare på hva Brann nå må gjøre, rydde opp og bli kvitt ukulturen som førte til festen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172