23948sdkhjf

Leverandørbedrifte SafeNor kjøpes opp

SafeNor, som blant annet leverer utstyr og tjenester til olje- og gass-industrien, får ny eier. Selskapet kjøpes nemlig opp av Equipnor.

Equipnor – en divisjon i NFM Group - er en ledende leverandør av utstyr og materiell til forsvar og politi i Norden, mens SafeNor leverer utstyr og tjenester til brannvesen, forsvar, og olje- og gass-industrien.

Gjennom oppkjøpet forsterker Equipnor sin kapasitet innen maritim sektor, herunder leveranse av materiell og utstyr, samt reparasjon og vedlikehold.

- SafeNor er et veldrevet selskap med en solid produkt- og tjenesteportefølje. Med sin kjernekompetanse innen maritim sektor, i tillegg til deres kapasitet på service og vedlikehold av produkter og materiell, passer SafeNor godt inn i vår forretningsvirksomhet, sier Walter Øverland, konserndirektør i NFM Group.

- Med Equipnor på eiersiden vil vi ha en solid plattform for videre utvikling og vekst i markedet vi opererer i. Equipnor har allerede sterk kompetanse på våre produkter og tjenester gjennom flere år med samarbeid, og har i tillegg et stort nettverk av leverandører innenfor flere relevante produktkategorier, sier daglig leder og gründer i SafeNor, Rune Andresen.

I fremtiden ønsker også Equipnor å ta mer ansvar for produktets levetid etter avlevering til kunde, noe som allerede utgjør mye av SafeNors kjernevirksomhet.

SafeNor

I HORTEN: SafeNor holder til i disse lokalene i Horten. Nå er selskapet kjøpt opp. FOTO: GOOGLEMAPS

- Vi ønsker at vedlikehold og reparasjon av produktene vi leverer til våre kunder skal være en naturlig del av de langsiktige avtalene vi inngår. På den måten kan vi forlenge produktenes levetid, i tillegg til å redusere svinn og klimaavtrykk. SafeNor har et sterkt fokus på nettopp dette, og vi ser derfor frem til å utvikle vår retning sammen, sier daglig leder i Equipnor AS, Geir Ruud.

SafeNor AS er et norskeid selskap og er leverandør av utstyr og tjenester til dykking, brannvesen, forsvar, olje- og gassindustrien og generell industri. Selskapet er lokalisert i Horten, og har 9 ansatte. Omsetning for 2020 var i overkant av 30 millioner kroner.

SafeNor AS fortsetter sin daglige drift fra sine kontorer i Horten med Rune Andresen som daglig leder.

 

SafeNor har holder til i Horten og har 10 ansatte. Omsetningen i fjor var på 30.392 millioner kroner.

Kilde: Pressemelding fra Equipnor

KLIKK for alle artikler i Konkurser og oppkjøp.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141