23948sdkhjf

Ny toppsjef hos Slåttland Mek Industri AS

Slåttland Mek Industri opplever en stadig sterkere pågang fra det “blågrønne markedet” for å levere løsninger til fornybar energi og karbonfangst. Med ny adm. dir. , Eirik Løtveit Pedersen, intensiveres videreutviklingen av disse bærekraftige grønne energiløsningene.

Eirik Løtveit Pedersen (52) har en bred ledererfaring fra industrikonsern som Glava, Orkla og Mills. Erfaring innen fornybar energi og karbonfangst Slåttland Mek Industri har pågående leveranser til de nye grønne energimarkedene. Fabrikasjon og engineering innenfor havvind, hydrogen og karbonfangst, er en naturlig videreutvikling av den kompetansen bedriften har bygget opp gjennom 30 år i olje- og gassmarkedet.

- At Slåttland Mek Industri har vært partner i utviklingen av karbonfangst på gjenvinningsanlegget på Klemetsrud og nå i hydrogen/havvind prosjektet «Deep Purple», viser at bedriften har den nødvendige kompetansen og erfaringen for å lede an i denne utviklingen, sier Løtveit Pedersen.

«Slåttland Group har posisjonert for levere store anlegg globalt. Slåttland Group etablerte sin virksomhet i Vietnam allerede i 2008 og består i dag i tillegg til Slåttland Mek Industri, av selskapene Slåttland Vietnam, og Slåttland Alpha Joint Stock Company. Sammen med produksjonsanlegget i Norge, er Slåttland-gruppen posisjonert for å kunne levere store anlegg innenfor havvind, hydrogen og karbonfangst over hele verden», heter det i en pressemelding fra selskapet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.241