23948sdkhjf

Norwegian Greentech klar for videre vekst

Norwegian Greentech har femdoblet omsetningen på får år. Nå er selskapet klar for videre vekst.

Norwegian Greentech produserer plass- og energieffektive anlegg for behandling av ballastvann. Det egenutviklede systemet blir i stadig større grad oppdaget av markedet som er ute etter kompakte anlegg som er enkle å drifte. Siden 2018 er tallet på ansatte i bedriften blitt tredoblet, mens omsetningen har økt enda mer.

Daglig leder Håvard Gjelseth sier de forventer videre vekst, går det fram av pressemeldingen.

- Allerede nå ved inngangen til juli er vi ganske sikre på at vi kommer til å nå budsjettert omsetning for 2021, og etterspørselen etter anleggene våre lover godt også for en solid økning i 2022, sier Gjelseth.

Kvalitet på anlegg og service

Dette gjør at selskapet nå omorganiserer og bygger laget for videre vekst. 

Børge Gjelseth fortsetter som leder for avdeling for salg og marked, mens Oddvar Johan Roseth går inn i en ledende stilling i prosjektavdelingen. Kristoffer Berge blir leder for teknisk avdeling. I tillegg blir det også en tydeligere avdeling for service- og ettermarked som skal ledes av Algis Paulauskas. Service- og ettermarked har fram til nå vært organisert under teknisk avdeling.

- Vi tydeliggjør nå både avdelinger og ledelse slik at vi skal effektivisere produksjonen og gi kundene våre enda bedre og mer effektiv oppfølging, sier Gjelseth i pressemeldingen. 

Han peker blant annet på avdelingen for service og ettermarked som en helt naturlig konsekvens av at det er stadig flere anlegg fra Norwegian Greentech som er i drift på båter over hele verden.

- Vi skal ikke bare selge gode anlegg, vi skal også gi kunder og de som bruker anleggene god support. Derfor fornyer vi nå organisasjonen slik at vi kan levere kvalitet til eksisterende og nye kunder både på anlegg og service. Global service og support er veldig viktig i vår bransje. Med disse endringene styrker vi den satsingen ytterligere, både internt og i nettverk med samarbeidspartnere rundt om i verden.

I tillegg til ny organisering av selskapet vil man også øke staben med flere nye stillinger framover, selskapet har flyttet inn i nye og større produksjonslokaler, og planlegger å flytte kontorene til større lokaler vegg-i-vegg med produksjonshallene. 

Vekst også i nye markeder

Med ny organisasjon er Norwegian Greentech rigget til ikke bare å vokse innen system for behandling av ballastvann, men også innen behandling av vann om bord i brønnbåter og rensing av industrivann, for eksempel på landanlegg i havbruksnæringen.

Norwegian Greentechs metode med filter og UV på små og energieffektive anlegg gjør at de kan tilpasses og brukes også i andre deler av den maritime næringen.

- Her ser vi muligheter, vi har flere spennende ting på gang og har med ny organisasjon rigget oss til også å gå videre i den retningen, heter det i pressemeldingen.

 

Kilde: Pressemelding fra Norwegian Greentech

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.283