23948sdkhjf

Rapp Bomek vil satse maritimt igjen

Rapp Bomek i Bodø har de senere årene hatt fokus på andre næringer enn den maritime. Nå er for første gang på lenge en båt inne til vedlikehold hos dørspesialisten.

Rapp Bomek produserer til daglig spesialdører til offshore og annen landbasert industri, og de senere årene har den maritime næringen ikke vært særlig høyt prioritert. Men dette ser ut til å forandre seg nå.

Nå ligger nemlig ferja «Tysfjord» til kai ved Rapp Bomek i Bodø. Det er Torghatten ASA som har bedt Bodø-selskapet ta seg av vedlikeholdet på båten.

Adm. dir. Kurt Kristoffersen kaller det en milepæl at et fartøy er inne til et slikt oppdrag. Det er branndører om bord på ferja som skal byttes.

DØRSPESIALIST: Rapp Bomek i Bodø produserer sikkerhets- og branndører blant annet til offshore-næringen. FOTO: RAPP BOMEK

Avisa Nordland skriver at Rapp Bomeks historie strekker seg langt tilbake i tid, da det ble drevet mekanisk industri og slip i indre havn i byen. På samme sted drev også Bodø Mekaniske Verksted med skipsvedlikehold.

-Nå har vi brukt et års tid på å børste støvet av produktporteføljen til vår maritime satsing, sier Kristoffersen. Og han legger til at den maritime næringen har ligget litt brakk for bedriften, og at det er lenge siden det har ligget båter til kai ved bedriften. Nå håper han på at dette oppdraget kan snu dette.

Kristoffersen sier videre til Norland at de i er i dialog med både Fjord1, Boreal og Norled i tillegg til Torghatten om nye maritime oppdrag.

VEDLIKEHOLD: Det er bilferja "Tysfjord" som nå er inne til vedlikeholdsoppdrag hos Rapp Bomek.

I den nye maritime satsingen til Rapp har man i tillegg fått på plass en ny agent i Tyrkia.

– Tyrkia er en stor produsent av skrog og vi ser på flere nybåtprosjekter for levering av våre dører, avslutter Kristoffersen til avisa.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078