23948sdkhjf

Westcon Power & Automation endrer navn til SEAM

For å ytterligere styrke den ledende posisjonen innen grønne og fremtidsrettede maritime fremdriftssystemer og som følge av endringen i eierskap, omprofileres Westcon Power & Automation til SEAM.

- Vi sier bon voyage til Westcon Power & Automation slik vi også sier bon voyage til ineffektive og forurensende maritime fremdriftssystemer, sier Gunvald A. Mortvedt, administrerende direktør i SEAM.

Omprofilering av selskapet til SEAM fra det som gjennom mange år har vært kjent som Westcon Power & Automation etterfølger den nylig annonserte transaksjonen der Longship Fund II kjøpte selskapet fra Westcon Group. SEAM vil fortsette å være en ledende leverandør av hybride og helelektriske fremdriftssystemer og automatiserte løsninger til maritim sektor. Selskapet er også i forkant av utviklingen av fremdriftssystemer med hydrogen som energibærer.

- SEAM har sine røtter i den maritime terminologien og beskriver hvordan vi sømløst reduserer utslipp, kostnader og integrerer hybridsystemer i fartøy. På vårt oppdrag om å hjelpe våre kunder med å redusere utslipp vil vi bygge på mange års erfaring og kompetanse, slik at vi i fellesskap kan si carbon voyage, kommenterer Mortvedt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109