23948sdkhjf

Drammensfirma gikk konkurs – 60 ansatte rammet

Extra Servicepartner er konkurs. 60 ansatte er rammet. Selskapet driver blant annet med service og vedlikehold av kontainere.

Det er Drammens Tidende (DT) som skriver at Extra Servicepartner i Drammen er konkurs. Selskapet har også virksomhet i Sande, Slemmestad og Oslo, og det var mandag denne uka det ble åpnet konkurs i Buskerud Tingrett i Drammen.

Ifølge DT driver bedriften med service og vedlikehold av kontainere – i tillegg til tunge kjøretøy, tog og trikk.

Styreleder og daglig leder i selskapet, Knut Eikre Larsen, forteller til avisa at en konkurs var det beste valget av hensyn til kreditorene.

- Vi tapte mye på husleie hver måned, og selv om noen avdelinger gikk bra var det ikke nok, sier han til avisa.

Selskapet har 60 ansatte som vil bli rammet av konkursen, og nå jobber både eiere og bostyrer med å få ut de ansattes feriepenger. Det jobbes også med å få til en videre drift.

Extra Servicepartner kjøpte i fjor opp selskapet Mec-Tec, og overtok dette selskapets lokaler. Der var husleien tung å betale. Det samme har skjedd i Hanekleiva i Sande, der de etablerte et stort anlegg for service og reparasjon av tyngre kjøretøy i fjor.

Så selv om avdelingene i Oslo og Slemmestad har gått godt, så er ikke det samme tilfellet for de andre avdelingene. Husleieinntektene «rant ut» av selskapet, skriver DT.

 

KLIKK for alle artikler i Konkurser og oppkjøp.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11