23948sdkhjf

Norsk Stål kjøper 50 % av Stål-Consult

Norsk Stål AS ønsker gjennom dette oppkjøpet å tilby en helhetlig løsning gjennom rådgivning og prosjektering til selskapets kunder.

Det skriver Norsk Stål i en pressemelding.

Selskapene fortsetter som to selvstendige selskaper, men skal jobbe tettere sammen for å utnytte synergiene dette gir kundene i form av økt kompetanse og bredde innenfor stål- og metallmarkedet.

Stål-Consult AS er et selskap med rådgivende ingeniører i byggeteknikk, som utfører små og mellomstore oppdrag innen konstruksjonsteknikk og byggeledelse, innenfor stål, aluminium og tre. Stål-Consult AS har 10 ansatte, som er lokalisert i Kristiansand. Ifølge Proff.no hadde Stål-Consult en omsetning i fjor på 8,9 millioner kroner. Det var en nedgang fra året før da omsetningen endte på 15,9 millioner kroner. Selskapet ble etablert i 1987 i Kristiansand.

Norsk Stål AS er en landsdekkende grossist innen stål og metaller. Norsk Stål markedsfører og distribuerer sine produkter med tilknyttede tjenester til næringslivet; herunder skips-, mekanisk-, offshore-, bygg- og anleggsindustri, samt handlende og blikkenslagere. Norsk Stål omsetter for underkant av 2 milliarder kroner og har 270 ansatte.

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095