23948sdkhjf

Storkontrakt med Skanska sikret god start på 2021

2021 har startet godt for brannsystemleverandøren Wiejelo Equipment. Skanska har nemlig inngått avtale med selskapet om å innstallere 220 brannsystemer pluss to redningskammer.

Det er Aura Avis som skriver om den positive utviklingen Sunndalsøra-selskapet har hatt siden oppstarten for et par år siden

Den nye avtalen med Skanska er verd flere millioner kroner og sikret et solid fotfeste for Wiejelo Equipment i flere år framover.

Gründer Ole Marius Husby forteller til avisa at de har jobbet i halvannet år for å sikre seg kontrakten med Skanska. Jobben går ut på å installere 220 brannsystemer og to redningskammer ved selskapets hovedkvarter på Lillestrøm. Verdien på kontrakten er på hele seks millioner kroner eks mva over tre år, og Husby sier at dette er en avtale som sikrer de to ansatte i selskapet forutsigbarhet i årene framover.

- Vi monterer automatiske brannsystemer på mobile transformatorer for bruk i tunnel- og anleggsarbeid, forklarer han, og legger til at arbeidet startet for tre uker siden, og skal pågå et par uker til før de er ferdige.

Wiejelo Equipment

BRANNSLOKKING: Wiejelo Equipment AS selger løsninger til industrien innen automatisk brannslokking og smøringssystemer. FOTO: WIEJELO EQUIPMENT

I sitt første driftsår i 2019 omsatte selskapet for litt mer enn million kroner, og året etter – i koronaåret 2020 – tredoblet det omsetningen. Nå – med den nye Skanska-kontrakten i boks – er håpet å øke ytterligere i 2021.

Wiejelo Equipment AS selger løsninger til industrien innen automatisk brannslokking og smøringssystemer til en rekke ulike bransjer, blant annet marin næring.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109