23948sdkhjf

Stryvo dobler i Oslo

Et verksted fra internasjonalt konsern er nå innlemmet i Stryvo.

Det tradisjonsrike verkstedet med 16 medarbeidere og 75-års historikk er fra 1. mars 2021 en integrert del av Stryvo Oslo. Ny daglig leder fra samme verksted, Finn Moe, sammen med motiverte medarbeidere gjør selskapet nå sterkere rustet til å skape merverdier for kunder innen produksjon, service og vedlikehold.

- Stryvo Oslo er fra før en anerkjent aktør innen maskinering, og har lang erfaring innen dreiing og fresing i alt fra enkle produkt til avansert maskinering i høylegert stål, med store krav til toleranser og dokumentasjon. Med den nye satsingen tilbyr vi nå også en rekke nye tjenester nasjonalt og internasjonalt, sier Finn Moe i en pressemelding.

Skipsmekanisk service og mobil maskinering utføres nå over hele verden, samtidig som Stryvo også er en unik leverandør innen hvitmetallstøping, tannhjulsproduksjon, dyphullsboring og sveisetjenester.

Finn Moe

STERKERE RUSTET: Ny daglig leder, Finn Moe, mener Stryvo med fusjonen nå står sterkere rustet til å skape merverdier for kunder innen produksjon, service og vedlikehold. FOTO: STRYVO

- Responsen fra kunder har vært upåklagelig, mange viser stor begeistring for at så mye spesialkompetanse nå er samlet i Stryvo gruppen, fortsetter Moe.

Etter det Metalsupply kjenner til, skal det være Goltens som nå er fusjonert inn i Stryvo, selv om dette ikke røpes i pressemeldingen fra selskapet.

Stryvo Oslo flyttet rundt årsskiftet inn i nye lokaler i Strømsveien 195 på Alnabru i Oslo. Med 3000 m2 produksjonslokaler sentralt plassert er Stryvo Oslo en lett tilgjengelig og attraktiv produksjons- og servicepartner.

Stryvo gruppen består av Stryvo Oslo AS, Stryvo Bismo AS og Stryvo AS i Stryn. Med sine 90 medarbeidere er gruppen nå en av de mest allsidige mekaniske aktørene i Norge.

Spisskompetansen dekker flere segment som vannkraft, olje- og gass, maritim industri, fisk og sjømat, landbasert industri og bygg/anlegg. Leveransene her utgjør blant annet design, ingeniørtjenester, produksjon, ferdigstilling, service/vedlikehold og oppgraderinger. For mange kunder er Stryvo også en sentral partner og leverandør i større innovative prosjekt. Her kan nevnes produksjon, produkt og tjenester både innen offshore-vind og karbonfangst. 

- Stryvo er en «Trusted Partner» for sine viktigste kunder og leverandører. Med sin unike erfaring og tilpassede løsninger skaper våre medarbeidere merverdi og bærekraft for kundene, avslutter Finn Moe.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11