23948sdkhjf

Fra snøbrett til olje

Den tidligere profilerte snøbrettutøveren Stian Sivertzen har fått seg ny jobb i oljerelatert næring. Han har begynt i selskapet HydraServ AS.

– Dette blir veldig spennende og for meg er jo dette noe helt nytt, sier Stian Sivertzen, til Laagendalsposten. Sivertsen er Kongsberg-gutt, og var tidligere en svært god snøbrettutøver. Etter at han la opp, begynte han som landslagstrener for de norske snøbrettkjørerne, som er i verdensklasse.

Men jobben som landslagstrener ble kortvarig da forbundet slet med dårlig økonomi. Dermed ble Sivertzen sagt opp.

Etter at han ble intervjuet i lokalavisa i Sølvbyen for en tid tilbake om at han var blitt arbeidsledig har jobbtilbudene strømmet på. Og han valgte altså oljeservicenæringen og HydraServ AS. Selskapet som har hovedkontor i Rogaland selger pumper, regulatorer, fitting og mye annet til olje- og gassindustrien. Nå tiltrer Stian Sivertzen som salgssjef i selskapet.

HydraServ

OLJE OG GASS: HydraServ holder til på Sola,og er en leverandør til olje- og gassnæringen. Nå har de fått en tidligere snøbrettkjører som salgssjef. FOTO: FRA HYDRASERVS FACEBOOKSIDE

- Jeg skal jobbe hjemmefra her i Kongsberg, sier han, og er inneforstått med at det blir en del reising innenlands for å følge opp eksisterende og nye kunder. Han starter i den nye jobben 1. juni.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078