23948sdkhjf

Ståltransporten holder seg stabil

Iversby Transport leverer stål til store deler av Østlandet.

STÅLTRANSPORT:
Familiebedriften Iversby Transport med tilholdssted i Råde i Østfold har i dag 13 biler totalt, og som blant annet transporterer stål.

-  Vi transporterer både byggevarer og stål, og vi ser at det er gansk ulik utvikling på de to, sier Kristoffer Iversby.

- På ståltransporten re det kun små svingninger, mens det på byggevarer har vært mer opp og ned. På byggevarer hadde vi en god økning ved påsketider, men nå har det roet seg. Det er ikke normalt. På stål er det derimot mer jevnt, og skiller seg ikke særlig ut fra tidligere år, 

Kristoffer Iversby deler nå driften av Iversby Transport med sin far, som kjøpte selskapet i 2008. Den gang hadde Iversby Transport kun to distribusjonsbiler som kjørte i Østfold. Etter at Norsk Stål flyttet sitt lager fra Alvim til Horten, fikk Iversby et større område å levere til.

Foto: Iversby Transport

- Den største kunden vår er Norsk Stål, og fra Horten leverer vi til Holmestrand, Drammen, Hokksund, Asker og Oslo opp til Skedsmokorset, Bjørkelangen, Ørje og hele Østfold, sier Iversby.

Lasten består av stålbjelker, aluminiumsrør og plater, og går ofte direkte ut til byggeplassene. Iversby Transport har også faste kunder på transport av armering, samt transport av stål for en del mindre kunder.

- Er det en økende grad av omsetning på ståltransport?

- Vi følger transportindeksen, og for oss har omsetningen ligget veldig jevnt i det siste. Vi har naturligvis økt totalomsetningen vår på stål, siden vi har fått større område å levere til, sier Iversby.

- Er det mulig å tjene penger på transport av stål?

- Ja, det er absolutt mulig. Vi har et veldig godt samarbeid med Norsk Stål, og den avtalen tjener vi penger på i dag. En av våre fordeler er at vi har en semi med kran som vi bruker til ståltransporten. Da kan vi laste og losse selv, og det er bra for blant annet mottaker, sier Iversby.

Kilde: Tungt.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078