23948sdkhjf

Kjøper opp oljeserviceselskapet DeepWell

Tre måneder etter at halvparten av de ansatte mistet jobbene sine, kom meldingen mandag om at DeepWell på Karmøy nå skal selges til John Fredriksen-selskapet Moreld.

DeepWell på Karmøy er en bedrift som er store mot olje- og gass-næringen. Mandag ble det klart at millionbedriften kan bli kjøpt opp av John Fredriksen-selskapet Moreld. Det er Haugesunds Avis (HA) som skriver dette.

Oppkjøpet ble bekreftet da en børsmelding ble sendt ut mandag morgen. Her gikk det fram at Archer Limited har undertegnet en avtale med DeepWells morselskap Moreld, som legger til rette for oppkjøp av aksjene i selskapet.

Denne meldingen kommer bare tre måneder etter at halvparten av de ansatte mistet jobbene sine ved Karmøy-bedriften. Ledelse og ansatte satt derfor i møter mandag, fordi partene må foreta såkalt due dilligence (full selskapsgjennomgang).

– Styrking av vår utstyrsflåte, et bredere utvalg av løsninger for lavkarbon/lavutslipp og videreføring av vår historikk for tjenestekvalitet er alle nøkkelaspekter i vår strategi på norsk kontinentalsokkel, sier Archer-sjef Dag Skindlo i en kommentar til avisa i forbindelse med børsmeldingen.

DeepWell omsatte i 2020 for 355 millioner kroner.

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.721