23948sdkhjf

Mann (22) fikk kran over seg og døde

Det var den 22 år gamle Thomas-Andre Slettbakk Fagerli fra Meløy kommune som natt til søndag døde om bord på fiskebåten «Fugløybuen».

Det er politiet i samråd med de pårørende som nå har frigitt navnet på mannen i 20-årene som natt til sist søndag døde om bord på fiskebåten «Fugløybuen».

22-åringen skal ha fått en kran over seg, som falt over ende. Utover dette er det uklart hva som skjedde ved 03-tiden natt til sist søndag ved Rebbenesøy 50 nautiske mil utenfor Tromsø.

Mannen ble fraktet til land med redningshelikopter, men livet sto ikke til å redde. Politiet startet med krimtekniske undersøkelser om bord på fiskebåten etter at den kom til land, og KV «Nordkapp» har bistått politiet.

Det er også gjort avhør av de andre om bord på fartøyet. Det var til sammen fire personer om bord i båten da ulykken inntraff.

Politiet frigir i samråd med de pårørende navnet på personen som omkom i en ulykke på fiskebåten Fugløybuen natt til søndag 18. april.

Kriseteamet i Meløy kommune er varslet og bistår pårørende, i tillegg til at Sjøfartsdirektoratet og Statens Havarikommisjon er varslet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079