23948sdkhjf

Vann i truster-rommet på «Njord Bravo»

I forrige uke var det et uhell på «Njord Bravo», som er under arbeid ved Aibel i Haugesund.

Det lekket vann i truster-rommet på «Njord Bravo», som ligger ved Aibels verft i Haugesund, skriver Haugesunds Avis (HA).

Det skal ha vært 25 personer om bord i skipet da hendelsen inntraff. Det var torsdag i forrige uke at lekkasjen inntraff, og det tok to dager før nødetatene ble varslet.

Verftsleder Ole Sandvik forteller til avisa at verftet fikk raskt kontroll på situasjonen, og at det aldri skal ha vært fare for liv og helse til de som var om bord i skipet.

Han opplyser videre at det for tidlig å si hva som var årsaken til lekkasjen i truster-rommet. Dette rommet skal nå være avstengt og vanninntrengingen er under kontroll. Videre er det startet utpumping.

Ifølge verftsleder Ole Sandvik, fikk Aibel raskt kontroll over situasjonen. Det skal heller ikke ha vært fare for liv og helse til mannskapet om bord.

Det er i år tre år siden Aibel fikk oppdraget med å restaurere og oppgradere lagerskipet «Njord Bravo» for Equinor. Planen er at det skal leveres til sommeren, noe verftslederen sier at de skal klare.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125