23948sdkhjf

Klarer å levere «Njord Bravo» etter tidsplanen

Aibel-verftet i Haugesund har vært utsatt for koronautbrudd. Men verftet skal likevel klare å levere «Njord Bravo» til sommeren – som planlagt.

Det er Haugesund Avis (HA) som skriver at arbeidet med lagerskipet «Njord Bravo» er gått over i en fase, og som verftsdirektør Ole Sandvik kaller en milepæl. Han forteller at Aibel er i rute med å kunne levere lagerskipet til sommeren.

Det som nå har skjedd med «Njord Bravo» er at skipet er snudd, noe som var en nøye planlagt operasjon. Sandvik forteller til HA at lagerskipet er flyttet ut av tørrdokken og inn på riggkaia. Neste fase er ferdigstilling og testing. Deretter skal skipet klargjøres og forlate Haugesund til sommeren – alt som planlagt.

Med alle de utfordringer som verftet har hatt i vinter med koronautbrudd er Sandvik godt fornøyd med at de kan levere lagerskipet til sommeren, selv om de ligger 14 dager etter planlagt dato.

Nå overleveringen finner sted er det tre år siden Equinor ga oppdraget med å oppgradere «Njord Bravo» til Aibels verft i Haugesund.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094