23948sdkhjf

IDT med 12-millioners-kontrakt

IDT Solutions skal levere operatørbord til Bane NOR. Kontrakten har en verdi på 12 millioner kroner Lena-bedriften.

Det er avisa Toten i dag som skriver at IDT Solutions har fått kontrakten. Ifølge prosjektleder og salgsansvarlig, Knut Bråstad, skal bestillingene for operatørbordene allerede være bestilt, og de skal leveres i mars måned.

- Vi er utrolig stolte og glade for den tilliten Bane NOR gir oss, sier Bråstad til avisa. Fem andre var med i anbudsrunden, og IDT stakk av med seieren. Kontrakten strekker seg over tre år, og har altså en verdi på 12 millioner kroner. Bråstad legger til at kontrakten kan utvides til åtte år.

Det er en gammel IDT-kjenning som selskapet nå skal levere til Bane Nor. Operatørbordet heter Commando, og har vært i ITDs portefølje i 20 år, men er under koronapandemien blitt sterkt oppgradert og videreutviklet. Operatørbordet, som produseres på Lena, har tidligere vært levert til politi, brann og AMK-sentraler over hele Norge.

Bane NOR er fornøyd med å ha inngått kontrkakten med Lena-bedriften.

I en pressemelding sier Ragnhild Jelstad Rasch i Bane NOR følgende:

– Vi stiller høye krav til oss selv og våre leverandører. IDT Solutions AS ble valgt som leverandør på operatørbord til Bane NOR fordi selskapet viste en gjennomgående profesjonell holdning til oppdraget, og kan skilte med erfaring og den fagkompetanse som skal til for å produsere og levere arbeidsbord i denne kategorien.

Artikkelen er en del av vårt tema om Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094