23948sdkhjf

Aibel-ansatte ga gave til smittesporingsteamet

Smittesporingsteamet i Haugesund har hatt mye å gjøre den siste tiden, og Aibel-verftet i byen har mye å takke teamet for. Nå har ansatte gitt en gave til de som har jobbet med smittesporing i kommunen.

Det er det såkalte TISK-teamet (testing, isolering, smittesporing og karante) i Haugesund som har fått gave fra Aibel-ansatte. Gaven noe godt å bite i tillegg til blomster.

– Dette settes stor pris på, sier kommunedirektøren ifølge Haugesunds Avis (HA).

Smittesporingsteamet i kommunen har hatt mer enn nok å henge fingrene i de siste ukene, og Aibel-verftet har vært rammet av et utbrudd. Haugesund satte ifølge HA ny rekord torsdag med 34 nye koronatilfeller, og hele Haugalandet er nå under samme strenge regime som Viken fylke.

 Ifølge HA var det June Helen Heggheim og Trond Skree som leverte gave til TISK-teamet på vegne av alle sju fagforeningene i Aibel.

– Det var en gjennomtenkt gave med blomster og påskesnop. Vi måtte jo sørge for at alt var pakket skikkelig inn. Det var utrolig kjekt å kunne vise at vi setter stor pris på arbeidet de gjør, og gjorde for oss i tiden da vi opplevde et utbrudd, sier Heggheim til HA.

Alle de sju fagforeningene ved verftet sto bak gaven.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.067