23948sdkhjf

Slår seg sammen – danner IKM Promech

IKM Hydraulic Services og Roxel Promech slår seg sammen fra og med 1.3.2021, og vil heretter ta navnet IKM Promech. IKM vil ha en eierandel på 55 prosent i det sammenslåtte selskapet.

-Det er svært gledelig at vi klarte å få til denne avtalen, sier en engasjert Ståle Kyllingstad. -IKM har vært og vil være store på spesialisert vedlikehold. I dette tilfellet så vil Roxel Promech tilføre IKM Hydraulic Services verdifull kompetanse på roterende utstyr og pumper. Samtidig så vil basisorganisasjonen til IKM Hydraulic Services og tilgangen til IKM som gruppe bidra til at det er mulig å vokse vesentlig raskere for selskapene enn hver for seg, fortsetter Kyllingstad.

Roxel Promech er et selskap med spesial-kompetanse på roterende utstyr, hovedsakelig pumper. De besitter 40 års kompetanse innen pumpe-service og salg av nye pumpe systemer.

- Vi er veldig glade for å få IKM med på laget. Dette gjør det mulig å gi våre kunder enda bedre service og vil bidra til å opprettholde vår leveringsdyktighet, uttaler daglig leder Erik Lamo i Roxel Promech.

- Det å bli en del av et konsern som har satset på vedlikehold passer oss veldig godt. Det er på vedlikehold og service også vi har bygd opp selskapet, fortsetter han.

IKM Hydraulic Services AS er en ledende leverandører innen hydrauliske systemer og mekaniske tjenester og holder til i Skvadronvegen 24 på Sola. Her ligger også IKM Elektro. På sikt vil også Roxel Promech samlokaliseres her.

- Det er store synergier mellom det nye IKM Promech og IKM Elektro som vi ønsker å utnytte, sier divisjonsdirektør i IKM, Øystein Stjern.

- Begge selskaper jobber med roterende utstyr. Mens IKM Promech har sin ekspertise på pumper og hydraulikk, har IKM Elektro sin ekspertise på motorer, generatorer og elektro. Jeg mener vi nå har alle forutsetninger til å bygge det mest komplette kompetansehuset i Norge på roterende utstyr, legger han til.

- Det bør være mulig å omsette for en kvart milliard på roterende utstyr fra denne lokasjonen, avslutter Ståle Kyllingstad

Kilde: Pressemelding fra IKM Gruppen

KLIKK for alle artikler i Konkurser og nedbemanning.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.094