23948sdkhjf

Blir ny leder i Møre Maritime

Marte Kamphus (28) blir nye for skipsdesignselskapet Møre Maritime. Hun tar over etter Svein Knudtzon Waagbø (65).

Knudtzon Waagbø fortsetter imidlertid i selskapets lederteam, og skal drive med utvikling av nye fartøykonsepter for havbruksnæringen.

- Vi er svært fornøyde med at Marte Kamphus har sagt ja til rollen som daglig leder. Dette har vært planlagt en stund og Marte representerer fremtiden for Møre Maritime, sier Svein Knudtzon Waagbø i en pressemelding.

Han fratrer rollen som daglig leder, men som vil fortsette i selskapets lederteam sammen med Tore Kjørsvik.

Møre Maritime ble etablert i 2003 og har gjennom innovasjon og utvikling blitt et ledende og anerkjent skipsdesignmiljø med spesielt fokus på nye og robuste fartøy for havbruksnæringen. Selskapet har hatt en sterk vekst de siste årene. Lanseringen av en rekke nye design av servicefartøy, brønn- og slaktebåter har slått godt an i markedet og medført at antall ansatte er nesten fordoblet til 23 svært kompetente medarbeidere. Selskapet har blant annet designet det som blir verdens største brønnbåt når den snart kommer i operasjon.

LEDERTRIO: Disse er nå sentrale i Møre Maritime. Fra venstre styreleder Lars Liabø, sammen med ny daglig leder Marte Kamphus og Svein Knudtzon Waagbø. FOTO: FOTOGRAF ENGVIG

Marte Kamphus har vært ansatt i Møre Maritime i 3 år og er M. Sc. innen skipsdesign fra NTNU.

- Etter en periode hvor jeg har fått stadig større ansvar for administrasjon og ledelse ser jeg fram til å overta rollen som daglig leder. Det er samtidig godt å ha et lederteam rundt meg og ikke minst alle erfarne ansatte i selskapet. Jeg har alltid vært fascinert av skipsdesign, og ser frem til å lede et selskap som skal utvikle fremtidens fartøykonsepter, sier Kamphus. 

Kilde: Pressemelding fra Møre Maritime

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.236